Bild föreställande: www.kawasaki.se
Kawasaki är stolta att introducera sitt modellprogram för 2010. Kawasaki introducerar 7 nya modeller. Nu kan alla njuta av att köra en Kawasaki, oavsett om du är en nybörjare eller motorcykelveteran.
Bild föreställande: www.dunloptires.com
Dunlop blandar den senaste tekniken med erfarenhet sedan starten 1888. Dunlop handlar om körning. Körning handlar om Dunlop.
Bild föreställande: www.boove.se
Vi är ett grossistföretag som arbetar med smörjmedel, reservdelar & tillbehör. Genom lokala återförsäljare förmedlas våra produkter över hela Sverige.

 

Bild föreställande: www.maxmc.se
Max MC Import AS grundades 1984 av Inge och Bent Jacobsen. Från Holland kom den första agenturen från "Part no One" och inom några år fanns det inte tillräckligt med utrymme i verkstaden.
Bild föreställande: www.palles.se
Geotech Motor AB/Palles Import är ett grossistföretag som har varit verksamt inom mc-branschen sedan 1982. Företaget bedriver sin verksamhet i Sävsjö där vi distribuerar mc-tillbehör och lekfordon till de ledande mc-handlarna i Skandinavien, med fokusering på den svenska marknaden.
Bild föreställande: www.jofrab.se
Idag säljer vi reservdelar, tillbehör och hela produkter över hela Sverige fördelade på sju produktområden: Cykel, Moped, Skog & Trädgård, Motocross, Street, ATV och Vinter.

 

Bild föreställande: www.duells.se
Ända sedan Holger Duell startade verksamheten i början av 1930-talet har Duells målmedvetet arbetat för att bli den allra bästa distributören av reservdelar, tillbehör och personlig utrustning inom mc, moped, cykel, ATV, snöskoter och marin i Skandinavien.
Bild föreställande: www.roffesmotor.se
Roffes lagerhåller över 15 000 olika reservdelar och tillbehör för motorcyklar från världsledande tillverkare.
Bild föreställande: www.motospeed.se
MotoSpeed.se är Europas största enskilda leverantör av Vance & Hines avgassystem och har funnits i branschen sedan 1973. Vi säljer avgassystem, fälgar, kromdelar, tändsystem, fjädring, trimdelar, förgasare, smörjmedel, mc-vård, verkstadsutrustning.